Beauty-verzamelsite Treatwell.nl gestart

De beauty-verzamelwebsite Treatwell.nl is officieel gelanceerd in Amsterdam. Om de ‘marktplaats’ voor spa’s, salons, kappers en andere dienstverleners in de beauty- en verzorgingswereld te promoten trekt Treatwell momenteel van stad naar stad.

“We willen een goed en gevarieerd aanbod hebben voor onze gebruikers. De inschatting is dat er zo’n 52.000 bedrijfjes in de beauty- en verzorgingssector actief zijn. We beginnen met tweehonderd om snel uit te breiden naar Utrecht, Den Haag en Rotterdam”, aldus oprichter Laurens Groenendijk. Treatwell moet de Booking.com in de beauty- en verzorgingssector worden, volgens de oprichter bestaat er namelijk nog geen vergelijkbaar concept.

Bedrijven die zich willen aansluiten bij Treatwell.nl moeten 199 euro aansluitkosten betalen, waarna een fotograaf bij ze langskomt. “Die zorgt voor een goede presentatie van het bedrijf op de site. We investeren veel in het merk en de uitstraling.” Tevens betalen de bedrijven vijftien procent commissie van de behandeling die een klant boekt. “Ik denk dat aangesloten salons tien tot maximaal dertig procent van hun omzet via Treatwell kunnen halen op termijn”, zegt Groenendijk.

Het eerste land waar Treatwell zich na Nederland op wil richten is Duitsland. Al gebeurt dat pas als het concept in Nederland succesvol is. De eerste gesprekken met investeerders om het concept kenbaar te maken zijn inmiddels al geweest. Treatwell.nl telt momenteel achttien werknemers. De financiering gebeurt uit eigen zak.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!