Bol.com vergroot woonaanbod

Bol.com breidt zijn woonwinkel uit met grotere meubelen en werkt daarvoor samen met andere woonretailers. Dat levert 2500 nieuwe woonartikelen op, zoals boxsprings, banken en tafels.

De collectie groeit de komende maanden doordat woonretailers als DrÔme, BeddenREUS, Zuiderster, Goossens wonen & slapen en Macédes via bol.com gaan verkopen. “Zij plaatsen hun meubelen in onze etalage”, zegt Michel Schaeffer, marketingdirecteur bij de webwinkel. “Alle aanbieders zijn welkom en bepalen zelf welke artikelen zij bij ons willen verkopen en tegen welke prijs.”

Bol.com denkt met de uitbreiding in een klantbehoefte te voorzien. “We zien aan zoektermen als boxspring, hoekkast en servieskast dat in toenemende mate naar grotere meubels wordt gezocht. Dat is voor ons een teken om ook die artikelen in ons assortiment op te nemen”, legt Schaeffer uit.

De webshop biedt sinds mei dit jaar een woonassortiment aan, waaruit kleinere artikelen zoals sierkussens, beddengoed, verlichting en fauteuils al verkrijgbaar waren.

Eerder: Bol.com vergroot woonassortiment

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!