Nieuwe topman voor Wessanen

De Fransman Christophe Barnouin wordt de nieuwe ceo van natuurvoedingsconcern Wessanen. Zijn aanstelling wordt in januari op een buitengewone aandeelhoudersvergadering bekrachtigd. Dat laat Wessanen woensdag weten middels een persbericht.

Barnouin volgt Piet Hein Merckens op, van wie eerder deze maand bekend werd dat hij moest vertrekken omdat Wessanen een verandering van leiderschap noodzakelijk achtte. Wessanen is onder meer franchisegever van de winkelketens Natuurwinkel en GooodyFooods .

De winkels van GooodyFooods worden momenteel omgebouwd tot Natuurwinkels, laat een woordvoerder van het concern weten aan RetailNews. "We zitten nu in de afrondende fase", stelt hij. Na het ombouwen van de GooodyFooods-filialen ontstaat een keten van ongeveer dertig Natuurwinkels.

Natuurwinkel lanceerde deze week een nieuwe website. Eerder maakte de formule al melding van een nieuwe folder en aanwezigheid op social media. Middels deze kanalen wil de formule consumenten inspireren 'met alles wat de natuur ons biedt.'

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!