Winkelinrichting FRS België onder de hamer

De winkelinrichting van alle Belgische filialen van Free Record Shop wordt online geveild. De curatoren maken daarmee een begin aan een individuele verkoop van de winkels, nu nog geen bod op de failliete keten is uitgebracht. Dat laat curator Peter Verstraeten weten aan RetailNews.

Een doorstart van de winkelketen is nog niet definitief van de baan, stelt hij. Overnamekandidaat Hilco, dat momenteel proefdraait met de Belgische winkels, heeft echter nog geen concreet bod uitgebracht. De Britse investeerder liet eerder deze week nog weten dat wel te gaan doen.

"Elke partij speelt het spelletje zoals hij dat wil spelen. Wij betreuren het alleen dat Hilco het spel over de rug van het personeel speelt", aldus Verstraeten over het uitblijven van een bieding. "Wij willen namelijk zoveel mogelijk winkels en personeel meenemen in een doorstart." Hij zegt niet te weten of hij nog een bod van Hilco kan verwachten.

Veilinghuis Moyersoen heeft inmiddels de winkelinrichting van alle 68 winkels te koop aangeboden. Iedereen kan tot aankomende vrijdag twaalf uur 's middags meebieden op de inboedel van Free Record Shop. Op de website van Moyersoen worden onder meer plasma tv's, audioapparatuur, cd-rekken en vitrines aangeboden.

Eerder: Hilco doet bod op FRS België

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!