Spar University opent flagshipstore

De supermarkt van Spar op de Uithof is omgebouwd tot flagshipstore van de studentenformule Spar University. De vernieuwde winkel van de supermarktketen opent op 6 januari zijn deuren.

Net als het eerste Spar University-filiaal in Amsterdam beschikt de vestiging alleen over self check-outs. “De ervaring leert ons dat dit systeem heel goed werkt en snel opgepikt wordt door de klanten”, reageren ondernemers Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje.

In de winkel is verder plaats voor een ‘uitprobeervak’, waarbij klanten via een touchscreen kunnen aangeven of het product definitief moet worden opgenomen in het assortiment. Ook is er een ‘beurskop’, waarbij de prijs van het product daalt naarmate meer klanten de prijs naar beneden stemmen.

Binnenveld en Bestebreurtjes openen komend jaar nog twee Spar University-vestigingen. De derde winkel opent 20 januari in Rotterdam, de vierde medio april in Amsterdam. De twee ondernemers openen op 6 januari daarnaast ook een vernieuwde HEMA-vestiging op de Utrechtse campus. De HEMA Traffic-winkel kent na de verbouwing een uitgebreider foodassortiment en een groot drogisterijaanbod.

Eerder: Volledige self-check-out bij Spar

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!