Stach opent derde supermarkt

Stach heeft deze maand in de Haarlemmerstraat zijn derde vestiging in Amsterdam geopend. De eetwinkel mikt met kant-en-klaarmaaltijden op tweeverdieners, laat oprichter Stach Schaberg weten in Het Parool. “Wie geen zin heeft zelf te koken, komt bij ons.”

Stach opende twee jaar geleden zijn eerste filiaal in de Amsterdamse Van Woustraat. Eerder dit jaar gingen de deuren van de tweede winkel in de Spiegelstraat open. Beide winkels zijn inmiddels winstgevend, stelt Schaberg.

Voor de opening van de eerste twee winkels had Schaberg nog hulp nodig van de bank, stelt hij. “Dat de derde winkel een eigen investering is, zegt genoeg denk ik.” Nieuwe winkels opent hij zodra de bestaande winstgevend zijn en zolang hij plezier in zijn werk heeft, zegt hij in Het Parool.

Klanten zijn voor de maaltijden bij Stach een paar euro duurder uit dan bij bijvoorbeeld Albert Heijn. “Maar dan is alles wel vers”, zegt de oprichter. Hoewel er al een groot aantal ‘gezonde winkels' in Amsterdam zijn, ziet hij er nog voldoende ruimte voor zijn concept. “Dit soort winkels is geen hype, maar een ontwikkeling, waarbij het draait om een combinatie van biologisch, lokaal en vers.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!