Samsung opent winkels in Phone House

Samsung opent in de komende drie maanden winkels in filialen van Phone House. De elektronicagigant heeft daarvoor een overeenkomst getekend met Phone House' moederconcern Carphone Warehouse. De telecomretailer is daarbij verkozen tot aangewezen partner van Samsung in Europa.

In totaal komen er meer dan zestig vestingen van Samsung, verdeeld over zeven Europese landen. In Nederland worden vijf tot tien stand-alone winkels geopend, die volledig door Phone House zullen worden geëxploiteerd. Waar die winkels gevestigd worden, is nog niet bekend.

De opening van Samsung-winkels is het gevolg van een succesvol verlopen proef met drie vestigingen in Spanje. De winkels hebben een premium uitstraling en verkopen Samsung-producten als mobiele telefoons, tablets, laptops en wearables.

Behalve in Nederland en Spanje opent Samsung ook stand-alone winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Portugal en Zweden. Phone House maakte eerder al bekend samen te werken met Media Markt-Saturn Holding Nederland. Daarbij opent Phone House vestigingen in winkels van Media Markt en Saturn, terwijl de partijen eveneens een Saturn-propositie willen ontwikkelen in de winkels van de telecomretailer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!