Free Record Shop wacht met webshop op België

Free Record Shop is met een aantal partijen in gesprek over de heropening van zijn webwinkel. ECI zet de exploitatie van de webshop ondanks de doorstart namelijk niet door. Dat laat een woordvoerder van de entertainmentketen weten aan RetailNews.

Free Record Shop wil in de toekomst meer grip krijgen op zijn eigen webwinkel dan in het geval van ECI. Om de webwinkel efficiënt op te zetten ontkomt de winkelketen er volgens de zegsman niet aan om hulp van buitenaf in te schakelen.

De webshop van Free Record Shop is inmiddels ruim een maand offline. Wanneer hij weer online gaat, is volgens hem nog niet duidelijk. “Dat hangt samen met de onderhandelingen van Hilco over de winkels in België. Om van schaalgrootte te profiteren willen we namelijk een Benelux-website lanceren.”

Hoewel curator Peter Verstraeten van de failliete Belgische tak beweerde dat de Britse investeerder ‘als een dief in de nacht’ was vertrokken, lopen de onderhandelingen met verhuurders volgens de woordvoerder nog steeds. “We verwachten heel binnenkort daar meer over bekend te maken. Ik schat in binnen twee weken.”

Eerder: ECI maakt doorstart

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!