Kansen in Retail

Een integraal databeheersysteem zorgt voor een betere supply chain. Dat is de kernboodschap van het event Kansen in Retail, dat 13 februari plaatsvindt in het Innovation Centre van Vanderlande Industries in Veghel. 
 
Met een dergelijk systeem kunnen de verschillende processen binnen de supply chain namelijk gesynchroniseerd en vervolgens geoptimaliseerd worden, aldus Jerry Caous van softwarespecialist Centric. Centric organiseert de Kansen in Retaildag samen met Vanderlande Industries, Ortec en Slimstock. 

“Een retailer maakt gebruik van de data die al beschikbaar is binnen de organisatie", legt Caous uit. "Hij verbindt de verschillende onderdelen beter aan elkaar en kan daarmee bijvoorbeeld zijn verkoopplanning en transport goed afstemmen.” Dat kan een kostenbesparing opleveren. Tijdens het event introduceert hij een whitepaper waarin ideeën voor het verbeteren van logistieke processen worden toegelicht.

Verder delen drie retailprofessionals hun ervaringen bij het optimaliseren van de supply chain. Arthur Böhmer vertelt hoe Xenos haar logistieke proces voorbereidt op forse groei met behulp van een nieuw concept. Daarin staan mechanisatie en optimalisatie centraal. Joost Möllman van BCC laat zien hoe de winkelketen profiteert van een strak geregisseerde supply chain binnen een omnichannel retailomgeving. Hanny Kappelle van Wehkamp licht toe op welke wijze de etailer data uit verschillende systemen combineert en welke voordelen dat voor de logistieke capaciteit en voorraad oplevert.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelding.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!