Overname DGN retail door Euretco vertraagd

De mogelijke overname van DGN retail door Euretco heeft vertraging opgelopen. Het boekenonderzoek door de laatstgenoemde retailorganisatie duurt namelijk langer dan verwacht. Dat laat DGN-directeur Henk Castelijns weten aan MIXonline.

Als gevolg van de vertraging heeft de organisatie achter Multimate, Hubo en Fixet geplande regiovergaderingen met ondernemers naar een nog te bepalen datum verschoven. Ook de bijzondere algemene vergadering van certificaathouders is uitgesteld.

“In principe is er niets aan de hand”, laat Castelijns weten. Het is volgens hem beter om de vergaderingen uit te stellen, omdat hij anders niets te vertellen heeft.

Castelijns liet in april vorig jaar aan RetailNews weten in gesprek te zijn met Euretco over een overname. In december tekenden de twee retailorganisaties een intentieverklaring voor een overname.

DGN retail heeft ruim 450 winkels onder zijn hoede. Euretco voert al de franchiseformules Decorette, Libris, Blz., Runnersworld, Intersport, Coach Sneakers en Livera. De aangesloten ondernemers exploiteren in totaal ruim drieduizend winkels.

Eerder: Euretco wil DGN retail overnemen

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!