WeAreLabels neemt welikefashion.com over

WeAreLabels is de nieuwe eigenaar van het failliet verklaarde welikefashion.com. Welikefashion.com ging in januari dit jaar over de kop. Naar verwachting gaat de webwinkel halverwege maart weer live. 

Welikefashion.com sluit goed aan op de filosofie van de WeAreLabels, stelt eigenaar Pieter-Bas Broeke. “Uiteraard moet er veel gebeuren om een succesvolle doorstart te maken.” Het e-commerce bureau ISM-e-Company dat verantwoordelijk is voor de webshops van onder meer Maison Scotch en Sissy-Boy ontwikkelt bijvoorbeeld een nieuw platform voor WeAreLabels. “We hebben er alle vertrouwen in dat we met de overname van deze site een flinke slag slaan in het versterken van onze positie in Nederland.” 

WeAreLabels beschikt in de hoofdstad inmiddels over vier eigen winkels en een shop-in-shop in Hutspot. Daarnaast opent de Amsterdamse fashionspeler komende zomer een vestiging van driehonderd vierkante meter in de Pijp. “Hier gaan we voor het eerst dames- en herenmerken combineren”, aldus Broeke. “Tevens gaan we hier lifestyle producten en cadeaus verkopen die aansluiten bij ons concept.” 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!