Paagman neemt Haagse Polare-winkel over

De Haagse boekwinkel Paagman neemt de vestiging van Polare in de hofstad over. Dat heeft directeur Fabian Paagman donderdag bekendgemaakt. De winkel in de Spuistraat gaat verder onder de naam Paagman.

”Door de overname van deze winkel verstevigen we onze positie in de Haagse regio”, stelt de directeur. Paagman is al 63 jaar met een grote vestiging aan de Frederik Hendriklaan gevestigd. Die winkel biedt behalve boeken muziekproducten en kantoor- en cadeauartikelen aan.

De tweede winkel van de ondernemer zal zeven dagen per week geopend zijn. Tien van de 25 arbeidsplaatsen blijven behouden.

Paagman maakte eerder bekend ook interesse te hebben in de winkel in Leiden. Dat is inmiddels niet meer het geval, vertelt de directeur aan RetailNews. “De kans is groot dat de komende week duidelijkheid komt over de winkel in Leiden, maar Paagman zit daar niet achter.”

Inmiddels is voor dertien van de twintig winkels van Polare een koper gevonden. Woensdag maakte curator Kees van de Meent bekend dat boekhandel Broekhuis de vestiging in Enschede koopt om hem vervolgens weer te sluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!