Winkelcentrum informeert via multichannelsysteem

Het grootste winkelcentrum van Bermuda is voorzien van een nieuwe multichanneloplossing. Washington Mall is door Livewire Digital voorzien van een informatiesysteem dat consumenten via smartphone, website, kiosk en digital signage informeert. Bezoekers van het winkelcentrum krijgen via deze kanalen onder meer informatie over het winkelcentrum, de winkels en actuele aanbiedingen die er te vinden zijn.

Het winkelcentrum heeft nu de beschikking over een eigen app die te downloaden is voor Android en iOS-besturingssystemen. De app werkt nauw samen met de vernieuwde website van het winkelcentrum. Middels de app kunnen de zeshonderdduizend toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken een bezoekje aan Washington Mall voorbereiden.

Daarnaast is er een digitaal informatiesysteem in het winkelcentrum geïmplementeerd dat bezoekers continu op de hoogte houdt van interessante aanbiedingen, maar hen ook helpt in het vinden van de winkels die aansluiten op hun behoeften. Dit systeem is van minuut tot minuut aan te passen door de beheerders van het winkelcentrum.

Bron: Digitalsignageconnection.com

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!