JeansOnline en Bulls & Birds fuseren

Online fashionspelers JeansOnline en Bulls & Birds gaan samen verder onder de paraplu van FifthFloorFashionGroup. FifthFloorFashionGroup is de fashiononderneming van investeringsbedrijf Axivate Capital. Met de fusie willen JeansOnline en Bulls & Birds in de top van de Nederlandse online fashionmarkt komen.

De fusie moet tevens tot consolidatie leiden, zegt oprichter Robert Jan Visser van JeansOnline. Hij treedt toe tot het management van FifthFloorFashion. "Voor kleinere en zelfstandige partijen wordt de markt steeds zwaarder. De fusie is logisch om kosten maar ook kennis te delen en een vuist richting leveranciers te maken.”

Over de strategische plannen voor de toekomst laat operationeel directeur Erik Mulder van FifthFloorFashionGroup niets los. Eerst wil hij samen met Visser, die verantwoordelijk wordt voor inkoop en creatieve marketing, het samengaan van de twee organisaties goed afronden.

JeansOnline lanceerde onlangs een retourservice, waarbij klanten online bestelde artikelen na een kwartier kunnen retourneren. Daarnaast hanteert de fashionretailer sinds eind vorig jaar een laagste prijsgarantie. Het fusiebedrijf zal in totaal circa vierhonderd merken verkopen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!