Jumbo opent dc voor online orders

Jumbo neemt een voormalig distributiecentrum van Super de Boer in gebruik als e-fulfilment center. Dat bevestigt een woordvoerder van de supermarktketen aan RetailNews. Jumbo heeft momenteel meerdere vacatures uitstaan voor deze locatie in Den Bosch.

Eerder liet Jumbo al weten op een kantoor in Den Bosch over een speciaal team te beschikken die de online ambitie van de supermarktketen moet ontvouwen. Zo bekleedt Roland van den Berg sinds dit jaar de functie van directeur e-commerce. Het bericht van bronnen in de markt dat Jumbo het lokale distributiecentrum als magazijn voor online bestellingen ging gebruiken, wilde het concern destijds nog niet bevestigen.

Op het voormalige adres van het dc van Super de Boer is nu het bedrijf Jumbo Omnichannel BV gevestigd. Jumbo wil nog niets kwijt over de exacte invulling van de e-commerce plannen. Wel laat een woordvoerder weten dat de supermarktketen nog dit jaar start met zijn online activiteiten. Daarvoor worden meerdere varianten van online verkoop opgestart en uitgerold, stelt zij. "Zoals afhaalpunten in de winkels van Jumbo als externe pick-up points."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!