TOMS opent Amsterdamse flagshipstore

Het Amerikaanse schoenenmerk TOMS gaat in Amsterdam zijn eerste Europese flagshipstore openen. De winkel wordt gevestigd in de Negen Straatjes en opent dit voorjaar zijn deuren. Dat meldt Schoenvisie. 

TOMS opende in augustus vorig jaar al een webwinkel in ons land. Daarnaast maakte het schoenenmerk bekend een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam te openen. TOMS beschikt verder over een webwinkel in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Het schoenenlabel werkt volgens het buy one, give one-principe, waarbij voor elk verkocht paar een kind in een ontwikkelingsland een nieuw paar schoenen krijgt. In 2011 is dit concept uitgebreid met TOMS Eyewear. Bij de aankoop van een bril helpt het bedrijf bij het herstel of de verbetering van het gezichtsvermogen van iemand uit een ontwikkelingsland.

Het label biedt naast schoenen en zonnebrillen koffie aan. Voor elk verkocht pak koffie van Toms Roasting Co verstrekt het bedrijf een week lang schoon water aan iemand in een ontwikkelingsland. In de Amsterdamse winkel zal deze koffie eveneens verkrijgbaar zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!