Dille & Kamille heropent in Nijmegen

Dille & Kamille opent 18 april een winkel aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen. Meer dan 35 jaar geleden beschikte de lifestyleformule er over een vestiging in de Priemstraat. De nieuwe winkel van circa driehonderd vierkante meter is gevestigd in een Middeleeuws pand, waarvan elementen als een muur en een haardstede zijn opgenomen in het storedesign.

De Dille & Kamille-winkel in Utrecht heropent een dag eerder zijn deuren na een verbouwing. Het pand kreeg aan de achterzijde een uitbouw met veel ramen, wat voor meer licht in de winkel zorgt.

In de Domstad opende in 1974 de eerste Dille & Kamille. Inmiddels telt de keten 24 vestigingen, waarvan acht in België. De komende jaren wil Dille & Kamille groeien naar 35 winkels in de Benelux.

Daarnaast kijkt de formule voorzichtig naar Duitsland en Frankrijk, vertelde algemeen directeur Hans Geels eerder in RetailTrends. “Een nieuw land en taalgebied veroveren is echter geen sinecure”, aldus Geels. “Voorlopig richten we ons dus op groei in de Benelux.”

Eerder: Dille & Kamille mikt op groei in Benelux

Reacties