Mud Jeans verhuurt ook tassen

Mud Jeans lanceert Lease A Bag, waarbij klanten een tas voor een vast bedrag per maand kunnen huren. Modeontwerper Rick Engelkes heeft twee modellen geïntroduceerd tijdens een gelegenheid ter ere van het eenjarig bestaan van Lease A Jeans.

Het duurzame fashionlabel verhuurt sinds begin 2013 jeans die klanten voor een klein bedrag een jaar lang dragen. Daarna moet het kledingstuk weer worden teruggebracht naar de winkel om gerestaureerd of gerecycled te worden. Het afgelopen jaar werden volgens directeur Bert van Son drieduizend broeken verhuurd. Eerder dit jaar breidde Mud Jeans het leaseconcept al uit met de verhuur van sweatshirts.

Een klant die een tas wil huren betaalt na een instaptarief van twintig euro een jaar lang 5,95 per maand. Tevens kan hij ervoor kiezen in één keer 109,95 euro te voldoen, inclusief twintig euro statiegeld dat hij als korting op zijn volgende aankoop terugkrijgt. Na twaalf maanden kan hij ervoor kiezen de tas over te nemen, of voor tien euro ‘switchkosten’ over te stappen op een nieuw model. Ook kan hij de tas terugsturen naar Mud Jeans.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!