La Place naar Bali en New York

La Place opent binnenkort twee vestigingen op de internationale luchthaven van het Indonesische eiland Bali. Dat bevestigt een woordvoerder van de restaurantketen aan RetailNews. "Het gaat om een La Place Express voor en achter de douane."

Oprichter Paul Bringmann kondigde de opening van de franchisewinkels al aan op het ABN AMRO Retailseminar in februari. Daar liet hij tevens weten dat La Place een winkel in New York gaat openen. Wanneer de winkels open gaan, is volgens de woordvoerder nog niet precies duidelijk.

De restaurantketen is momenteel actief in Nederland, België en Duitsland. In totaal beschikt La Place over meer dan 250 verkooppunten, onder meer in de warenhuizen van zusterformule V&D. Voor de internationale uitbreiding oriënteert de keten zich op diverse landen.

Verder verlaagt La Place de prijzen van een deel van zijn assortiment om nieuwe klanten aan te trekken. Dat heeft manager operations Ben Munster laten weten op het event Multichannel Conference, meldt Twinklemagazine.nl. Verder is de restaurantketen gestaakt met een groot deel van zijn online activiteiten. Bezorging is niet meer mogelijk, terwijl de afhaalservice alleen nog rond Kerst wordt aangeboden. “De businesscase was niet rendabel te maken”, stelt Munster over de in 2011 gestarte bezorgservice in samenwerking met Brood&Banketservice.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!