Ropers: 'Bol.com wordt winkel die alles heeft'

Bol.com moet uitgroeien tot een webwinkel die het voorstellingsvermogen van een buitenstaander te boven gaat. Dat zegt managing director Daniel Ropers in FD Persoonlijk. “We gaan een winkel maken die alles heeft en de consument bij de hand neemt om hem zonder veel moeite naar zijn keuzes te leiden.”

Persoonlijk, de beste prijs-kwaliteitverhouding en transparantie zijn daarbij sleutelwoorden. Veel ondernemingen pretenderen volgens Ropers beter te zijn dan ze werkelijk zijn. Dat is misleidend en hoort bij de oude economie, aldus de topman. “Ik kan ervan genieten wanneer zo’n perceptie wordt ontmaskerd.”

Op bol.com gaat het er volgens hem om dat consumenten de beste keuze kunnen maken en zien hoe een product is. “We zullen ook de minder goede producten blijven verkopen, maar wel met de reacties van klanten erbij.”

Daarnaast worden alternatieven geboden. Ropers noemt als voorbeeld een ondernemer die in Polen een partij broodroosters kan kopen voor de beste prijs en die op bol.com kan aanbieden. “Niemand die deze eenpitter kent, maar hij heeft wel het beste aanbod van de dag. Zo kan de klant beter kiezen en worden goede aanbieders beloond.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!