Coolblue opent outlet op Marktplaats

Coolblue heeft maandag een winkel geopend in de outlet van Marktplaats. Ook elektronicazaak BeatsNew verkoopt via het outletkanaal, terwijl de winkel van keukenartikelenfabrikant Sola binnenkort geopend wordt. Dat laat een woordvoerder van Marktplaats weten aan RetailNews.

Momenteel voert Marktplaats gesprekken met merken op het gebied van fashion, woninginrichting en baby- en kinderproducten voor de opening van meer outlets, stelt zij. “De doelstelling is om gedurende de rest van het jaar nieuwe outlets op Marktplaats te openen.”

Hoofd e-commerce en media Joep Hutschemakers liet in EtailTrends 2 al weten klaar te zijn voor verdere uitbreiding, nadat het kanaal sinds de lancering op 15 oktober met Neckermann.com, Telfort en Philips is getest. Deze drie partners hebben de samenwerking met Marktplaats onlangs verlengd en blijven onder meer retouren en restpartijen via de outlet verkopen.

Coolblue verkoopt in zijn ‘TweedeKans’-winkel producten die zo goed als nieuw zijn. “De Marktplaats Outlet geeft ons meer mogelijkheden om klanten nog beter te helpen”, stelt manager Jeroen van Camp. Consumenten krijgen bij aankoop de volgende dag in huis, inclusief de resterende garantie en veertien dagen bedenktijd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!