Floris van Bommel opent in Duitsland

Floris van Bommel opent in september in Keulen zijn eerste eigen Duitse vestiging. Daarnaast is het Nederlandse schoenenmerk van plan om meer winkels bij onze oosterburen te openen, meldt vakblad Schoenvisie.

De winkel van Floris van Bommel in Keulen beschikt over 110 vierkante meter vloeroppervlakte op een A1-locatie. Tevens worden er vestigingen geopend in Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart en München. Daarnaast beschikt het merk sinds 1 april over een Duitse webshop, om zo volgens commercieel directeur Pepijn van Bommel als volwaardig merk beschouwd te kunnen worden.

Bram Eikenaar is aangesteld als projectleider new retail om de expansie in goede banen te leiden. Eikenaar was eerder onder meer in dienst bij Lidl als regiomanager.

In 2010 beschikte Van Bommel al kortstondig over een winkel in Berlijn. Die is echter om 'bedrijfseconomische redenen' gesloten, liet een woordvoerder eerder weten aan RetailNews. Het schoenenmerk beschikt op dit moment over vestigingen in Amsterdam, Antwerpen en Brugge, terwijl in juni een outlet in Batavia Stad wordt geopend. Daarnaast heeft het label de wens uit te breiden naar Scandinavië. Die stap zet Van Bommel echter pas 'als Duitsland staat', aldus de commercieel directeur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!