EBay breidt e-commerceplatform uit

EBay heeft zijn verkoopsite uitgebouwd met de nieuwe shopafdeling Designer Collective. De online gigant start daarmee met de verkoop van de actuele collectie van zestien Amerikaanse merken. Onder meer Calvin Klein, Rebecaa Minkoff en Badgley Mischka zijn via eBay verkrijgbaar.

EBay groeide uit tot een miljardenbedrijf dankzij de inkomsten van advertenties, maar ging enkele jaren geleden een andere kant op. Inmiddels is meer dan zeventig procent van de artikelen op eBay nieuw en tegen een vaste prijs te koop.

“Designer Collective past binnen onze filosofie als een partner van merken, en niet een concurrent”, aldus directeur Devin Wenig van eBay Marketplaces. De kledingmerken kunnen het platform volgens hem zien als een verlengstuk van hun eigen e-commerceplatform en profiteren van de 145 miljoen klanten en online infrastructuur van eBay. De collectie van de merken is voor de volle prijs te koop.

Bestellingen die via Designer Collective worden gedaan, kunnen momenteel alleen binnenlands worden verstuurd. Later dit jaar wordt de internationale verzending uitgerold.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!