Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Shopmanager Saturn shop, de Bijenkorf Rotterdam
Als shopmanager bij Phone House en Saturn ben je in de shop eindverantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen, mobiele telefoons en smartphones, tablets, digitale TV, internet en accessoires van alle merken en netwerken. Als shopmanager weet jij met je coachende manier van leidinggeven alles uit medewerkers te halen en daarmee je team en de resultaten van je shop op een steeds hoger niveau te brengen.

Rotterdam, 36 uur
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Product brand manager fashion bij V&D
Als product brand manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de merk- en conceptvisie voor een van onze productgroepen. Je zorgt ervoor dat deze visies aansluiten bij de behoefte van de klant en de markt. Dit doe je door een handelsstrategie en een collectie te ontwikkelen welke voldoen aan de productierichtlijnen en de seizoensgebonden verkoop- en margedoelstellingen van V&D.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Operationeel manager bij Store Support

We zijn op zoek naar iemand die goed het overzicht bewaart op zowel de korte als de lange termijn, operationele processen vlekkeloos laat verlopen, cijfermatig goed onderlegd is, ervaren is met de implementatie van diverse software systemen en ervan houdt om samen met een enthousiast team er alles aan doet om grote successen te boeken.
Samen met de andere supporters, die zich onder andere bezig houden met projectmanagement en het begeleiden van mystery guest-projecten, laat jij Store Support groeien. Je draagt bij aan de voorbeeldfunctie die Store Support vervult op het gebied van klantbeleving.

Groningen, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!