Vet mag weer

Consumenten willen binnen tien jaar massaal eerlijker en beter voedsel. Zo moet bijvoorbeeld kip niet worden doorgefokt voor enkel de productie van het vlees, de smaak van het product moet de tijd hebben gehad om zich te ontwikkelen. De consument verwacht dat vitamines in het product zelf zitten in plaats van in allerlei toevoegingen. Dat zei foodconsultant Ammerlaan op het congres ‘De markt voor food, health en retail’. Daarbij mag vet weer. Vanuit deze benadering is er ruimte voor onderzoek naar de goede eigenschappen van vet. “De terugkeer van roomboter is slechts een kwestie van tijd”, aldus Ammerlaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!