La Place vernieuwt takeaway-formule

La Place heeft donderdag in Tilburg zijn eerste Express-vestiging van een nieuwe generatie officieel geopend. De vernieuwing van de takeaway-formule volgt op een eerdere lancering van een nieuw concept voor zijn restaurants in Leiden.

In tegenstelling tot eerdere Express-filialen wordt het brood in Tilburg zelf gekneed en afgebakken, waarna het ‘à la minute’ naar keuze wordt belegd. Daarnaast is de uitstraling veranderd, door onder meer een zitgedeelte toe te voegen.

Ceo Bart van den Nieuwenhof sprak eerder al over een herpositionering van de formule in FaceRetail, een video-interviewserie van RetailTrends Media in samenwerking met Crossmarks. Voorheen lag de aandacht bij 'product, concept en een beetje plaats', zei Van den Nieuwenhof toen. De formule wil echter meer toe naar beleving en een ontmoetingsplaats worden. Bekijk hier het interview met de topman van La Place.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!