McDonald’s sommeert bezorgdienst te stoppen

McDonald’s Nederland wil dat de nieuwe bezorgdienst Ring ’n Bring stopt met het bezorgen van zijn producten aan klanten. Ook eist de fastfoodketen dat alle verwijzingen naar McDonald’s-producten van de site worden verwijderd, zo laat de fastfoodketen weten in een verklaring.

Bij de online bezorgdienst kunnen klanten voedsel van meerdere restaurants tegen 4,95 euro bezorgkosten thuis laten bezorgen. Zo kunnen ze onder het kopje ‘Donald’s Place’ terecht voor hamburgers met namen als ‘Big Mick’. McDonald’s heeft geen merkenrecht op die namen, zegt oprichter Shehbaz Kahn in De Gelderlander. “Wat we aanbieden, is anders dan wat McDonald’s aanbiedt.”

McDonald's stelt echter dat het bezorgen van zijn producten een sterke impact heeft op de kwaliteit. “Om deze reden hebben wij zelf geen bezorgdienst en werken wij niet samen met reeds bestaande bezorgdiensten.” Wanneer er klachten binnenkomen over de producten van Ring ’n Bring zegt McDonald’s stappen te gaan ondernemen.

Kahn zelf is er zeker van de Ring ’n Bring de bestellingen in goede staat bij klanten gaat afleveren. “Als ze ons willen aanklagen, zou ik zeggen: kom maar op.” De bezorgdienst levert ook producten van ‘B-king place’ en ‘Fried Chicken Place’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!