Outletcentrum Halfweg opent in 2017

Het outletcenter Amsterdam The Style Outlets in Halfweg opent in 2017 zijn deuren. De komst van de factory outlet vlakbij Amsterdam stond eerder dit jaar nog op losse schroeven, nadat één van de twee projectontwikkelaars zich had teruggetrokken. De Spaanse vastgoedontwikkelaar Neinver meldt nu echter dat het project ondanks vertraging goed verloopt.

De opening van het winkelcentrum, dat Amsterdam The Style Outlets gaat heten, stond oorspronkelijk gepland in het laatste kwartaal van 2015. In totaal krijgt het centrum achttienduizend vierkante meter aan winkelruimte, waar merken uit het hogere segment hun restpartijen kunnen verkopen. Welke modemerken zich in het outletcentrum vestigen is nog onduidelijk. In totaal is er plaats voor 115 winkels, 1.450 parkeerplaatsen, terrasjes, pleinen en ‘groene zones’. Daarnaast is ruimte gereserveerd voor een supermarkt van Dirk van den Broek van vierduizend vierkante meter.

“We geloven dat Amsterdam The Style Outlets een belangrijke stimulans zal zijn voor de lokale economie. Ons doel is om de Nederlandse consument een unieke ervaring te bieden, op een prachtige locatie, die goed bereikbaar is vanaf de snelweg,” zegt Sebastian Dommer van Neinver.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!