V&D ziet opnieuw directeur vertrekken

Directeur planning en sourcing Remco Boerefijn maakt de overstap van V&D naar Hans Anders. Boerefijn gaat 1 november aan de slag als general manager Nederland bij de optiekketen, zo laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Het vertrek van Boerefijn volgt kort op het opstappen van Jacob de Jonge als ceo van de warenhuisketen. De topman legde zijn functie per 1 augustus neer, nadat hij pas anderhalf jaar in dienst was. Naar verluidt had hij een verschil van inzicht met de eigenaar van V&D over de mogelijke verkoop van La Place. V&D geeft zelf echter geen reden voor zijn vertrek.

Boerefijn was sinds een jaar directeur planning en sourcing bij V&D, nadat hij daarvoor twee jaar de functie van commercieel directeur vervulde. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de strategie van V&D, stelt de retailer volgens Het Financieele Dagblad in een interne mail aan zijn medewerkers. "Hij heeft gekozen voor een volgende stap in zijn carrière waarin hij een brede eindverantwoordelijkheid heeft."

Bij Hans Anders wordt Boerefijn de opvolger van Jan de Groot, die als cfo de functie van managing director Nederland de afgelopen jaren op zich nam. "De Groot gaat zich nu weer volledig richten op zijn taken als cfo", aldus de woordvoerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!