BAS Group breidt directieteam uit

Caspar Klinkhamer is als chief operating officer toegetreden tot de directie van BAS Group. Dat laat de elektronicaretailer woensdag weten.

Klinkhamer wordt verantwoordelijk voor onder meer marketing, sales en category management. “Voor mij is dit het moment om mijn expertise breder in te zetten en alles uit het omnichannel retailen te halen”, aldus het nieuwe directielid.

Met zijn aanstelling bekleedt Klinkhamer een nieuwe functie, laat ceo Steven Bakker weten aan RetailNews. “Dit is een verbreding van ons directieteam.” Klinkhamer vormt de ‘ontbrekende schakel’ om de visie op e-commerce van Bas Group waar te maken, aldus Bakker. “Met name de specifieke en relevante e-commerce kennis die Caspar inbrengt zal enorm verfrissend en inspirerend werken voor ons team.”

Klinkhamer was eerder onder meer werkzaam als directeur inkoop bij Blokker en director electronica, household & kitchenware bij bol.com. Daarnaast was hij managing director van Toys ‘’R'' Us. Naast Klinkhamer en Bakker bestaat het directieteam uit cfo Allen Pheiffer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!