Beate Uhse stelt Marc Koster aan

Beate Uhse heeft voormalig Create2fit-directeur Marc Koster benoemd tot directeur omnichannel. Dat heeft het erotiekconcern donderdag laten weten. De retailer is in ons land actief met de winkelformules Christine le Duc en Pabo.

Koster gaat per 1 september de huidige omnichannelstrategie van Beate Uhse begeleiden en verbeteren, aldus het concern. Zo krijgt hij als taak om de webwinkels beter aan te laten sluiten op de bijna honderd fysieke winkels in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Klanten kunnen bijvoorbeeld binnenkort producten die in de fysieke winkel niet op voorraad zijn, bestellen en thuis laten bezorgen. Daarnaast kunnen op termijn online bestelde artikelen in de winkels worden geretourneerd. Per wanneer deze services geïmplementeerd worden, is volgens een woordvoer nog niet bekend.

Koster kondigde onlangs zijn vertrek bij Create2Fit aan, waar hij algemeen directeur is. Hij richtte het internetbedrijf achter gespecialiseerde webshops als Plasma-Discounter.nl in 2006 samen met Tom Coronel op. In 2009 verkochten zij hun aandelen aan RFS Holland Holding, tevens eigenaar van wehkamp.nl. Het is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!