Bax-shop zint op plaza-model

Bax-shop.nl bekijkt de mogelijkheden om in de toekomst een plaza-functie te vervullen. Dat zegt medeoprichter Jochanan Bax in EtailTrends 5.

“Het model heeft potentieel”, aldus Bax. “We hebben de klantcontacten en we kunnen aanvullende services bieden, dus we discussiëren weleens over de mogelijkheden.” De ‘toekomstig grootste muziekwinkel van Europa’ denkt daarbij aan diensten en producten die complementair zijn aan het aanbod. “Bladmuziek bijvoorbeeld, muzieklessen of zelfs muziekreizen.” 

Bax-shop heeft naast zijn eigen webwinkel nog steeds merchant accounts bij eBay en Amazon. Die kanalen worden vooral gebruikt voor aanvullende verkoop, zegt Bax. De etailer wil namelijk niet afhankelijk zijn van derden. “Als Amazon zijn tarieven verhoogt staan wij ineens buitenspel.”

Jochanan Bax gaat in EtailTrends 5 dieper in op de strategie en toekomstplannen van bax-shop.nl. Zo staat voor dit najaar een winkelopening in Groot-Brittannië op de planning, terwijl onlangs een fysieke vestiging in Antwerpen zijn deuren opende. “Een buitenkansje”, aldus Bax.

EtailTrends 5 verschijnt samen met het jubileumnummer van RetailTrends. Klik hier voor meer informatie over een jaarabonnement voor elf keer RetailTrends en zes keer EtailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!