Kruidvat breidt distributiecentrum flink uit

A.S. Watson koopt veertienduizend vierkante meter grond in Heteren voor de uitbreiding van het distributiecentrum van Kruidvat. De drogisterijketen wil het nieuwe pand medio volgend jaar in gebruik nemen, meldt De Gelderlander.

De koopovereenkomst wordt maandag gesloten tussen burgemeester Toon van Asseldonk van de gemeente Overbetuwe en de directie van A.S. Watson. Met de grondverkoop is volgens het dagblad waarschijnlijk zo’n twee miljoen euro gemoeid. De welstandscommissie moet de nieuwbouw nog goedkeuren.

In het huidige distributiecentrum van Kruidvat in Heteren zijn circa duizend mensen werkzaam. Na de uitbreiding worden daar zo’n veertig mensen aan toegevoegd, aldus een woordvoerder. In de nieuwe hal zullen retourzendingen worden verwerkt en is ruimte voor palletopslag.

Kruidvat lanceerde in juni een vernieuwde webwinkel, waarop nagenoeg het complete assortiment van de retailer verkrijgbaar is. Klanten kunnen online terecht voor meer dan tienduizend producten, waar voorheen veel producten exclusief in de winkel verkrijgbaar waren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!