De Bijenkorf introduceert bezorgabonnement

De Bijenkorf biedt klanten een jaarabonnement voor de verzending van online bestellingen. Wie eenmalig 9,95 euro betaalt, krijgt zijn pakketten een jaar lang gratis thuisgestuurd.

De dienst kent geen limiet op het aantal verzendingen of een minimaal orderbedrag en geldt voor verzendingen in Nederland en België. De Bijenkorf maakte eerder deze maand al bekend dat Belgische consumenten voortaan online kunnen bestellen bij de Nederlandse warenhuisketen. De verzendkosten bedragen zonder jaarabonnement 3,95 euro per bestelling.

Om van ShippingPlus gebruik te kunnen maken dienen klanten een account te hebben. Wanneer ShippingPlus wordt toegevoegd aan de winkelmand, worden de verzendkosten meteen van het totaalbedrag afgehaald. De dienst wordt volgens de Bijenkorf dit jaar uitgebreid met meerdere privileges. Welke privileges dat zijn, is nog niet bekend.

Amazon beschikt met Amazon Prime over een vergelijkbare dienst. Voor 99 dollar per jaar hebben klanten bij de Amerikaanse etailer onder meer recht op een jaar lang gratis verzenden. Britse supermarktketens als Tesco, Ocado en Asda werken met soortgelijke maandabonnementen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends