Bol.com start verkoop van sportkleding

Bol.com heeft dinsdag meer dan 55 duizend sportkledingstukken en -schoenen opgenomen in zijn assortiment. De Nederlandse etailer heeft daarvoor een speciale sportkledingwinkel geopend op zijn website.

Klanten konden voor vrijetijdskleding en sportartikelen al terecht op bol.com. Zo zijn er langer onder meer koffers, fietsen, kampeer- en wandelspullen te koop. Daar heeft de Ahold-dochter nu kleding en schoenen aan toegevoegd.

Voor de opening van de sportkledingwinkel werkt bol.com samen met sportspeciaalzaken als Topshelf, Plutosport en SkiWebShop. Hun aanbod, bestaande uit merken als Brunotti, Nike, Asics en Craft, is sinds dinsdag te verkrijgen via bol.com.

Bol.com ging in augustus van start met de verkoop van kleding, destijds met de toevoeging van twintigduizend kledingstukken voor baby’s en peuters. De etailer voegde destijds enkele nieuwe features toe om kleding aan het assortiment toe te kunnen voegen. Zo kwam er een uitgebreidere zoomfunctionaliteit, ruimte voor grote productafbeeldingen en zijn kleur- en maatselectie geïntegreerd in de lijstpagina en het koopblok op de productdetailpagina. Met de nieuwste winkel verkoopt de etailer het eerst ook kleding voor volwassenen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!