Sissy-Boy opent zes nieuwe stationswinkels

Sissy-Boy breidt zijn samenwerking met NS uit en gaat vestigingen op zes grote stations openen. Dat heeft de kledingketen maandag bekendgemaakt.

De retailer heeft al winkels op de stations Leiden Centraal en Amsterdam Zuid WTC. Nog dit jaar opent een vestiging op het centraal station van Rotterdam en Breda, terwijl volgend jaar Amsterdam Centraal volgt. Voor 2016 staan Eindhoven en Utrecht Centraal op de planning. 

Shoppers kunnen in de stationswinkels terecht voor producten uit de segmenten fashion, homeland en daily, waarbij de focus ligt op kleinere cadeauartikelen. “Het assortiment van de formules is toegesneden op locaties waar de klanten behoefte hebben aan snelheid en gemak”, zegt directeur vastgoed Peter Mulder van NS Stations. “Reistijd wordt daardoor meer eigen tijd.”

Sissy-Boy is sinds 2012 in handen van investeringsmaatschappij Varova. De investeerder opende in september een winkel in Amsterdam, waarin Sissy-Boy met het eveneens opgekochte Men at Work zit. Dat concept leent zich volgens partner Maarten Vaessen voor meer steden. “De winkels hebben verschillende doelgroepen, maar die zijn wel aanpalend”, stelt hij.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends