Action is de beste van Nederland

Discountketen Action is uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland 2014. Action behartigt volgens consumenten het beste de belangen van de markt en kreeg de prijs donderdag uitgereikt tijdens het ABN AMRO Retailer of The Year Gala. Action was als categorieprijswinnaar genomineerd voor de verkiezing Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015.  

Ceo Raymond Cloosterman van Rituals sleepte de titel Retail Executive 2014 in de wacht. Zijn echtgenote Colette Cloosterman - van Eerd van Jumbo won de prijs vorig jaar, terwijl het managementteam van de supermarktketen zich toen een jaar lang beste Retail Managementteam mocht noemen. Dit jaar ging deze vakprijs naar het managementteam van Coolblue. Albelli.nl en Paradigit namen respectievelijk de Webshop Award Nederland 2014 en Cross Channel Award 2014 mee naar huis. Deze publiekprijzen werden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Ruim achthonderd vakgenoten stemden op de vakprijzen voor Retail Executive en Retail Managementteam. Op basis van nominaties werd een top tien samengesteld, die na een stemronde werd teruggebracht tot een top vijf. Tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala konden retailers hun laatste stem uitbrengen.

Top vijf Retail Executives

1Raymond CloostermanRituals 
2Philip Mountford Hunkemöller 
3Bart van den Nieuwenhof La Place 
4Daniel Ropers bol.com 
5Colette Cloosterman Jumbo 


Top vijf Retail Managementteam
 

1Coolblue 
2Hunkemöller 
3Action 
4La Place
5Kruidvat 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!