Baps breidt platform uit voor winkelcentra

Branchevereniging INretail brengt samen met winkelplatform Baps winkelgebieden online in kaart. Geïnteresseerde winkelgebieden kunnen zich nu aanmelden voor een gebiedspagina binnen het Baps-platform.

De winkelcentra krijgen een eigen deel van de site en app tot hun beschikking, waar ze hun winkelgebied bij gebruikers kunnen promoten. Tevens zorgt Baps ervoor dat alle winkels uit het gebied online komen te staan met daarbij alle relevante informatie.  Consumenten kunnen op het winkelplatform zoeken op merken, stijlen en productgroepen. Vervolgens krijgen zij te zien welke bijpassende winkel het dichtst in de buurt is van de huidige locatie en wordt een route naar de winkel berekend. 

Winkelgebieden die zich al hebben aangesloten bij de lokale zoekmachine en het landelijk platform zijn de Haagse binnenstad, Amsterdam-Centrum, het Stokstraatkwartier in Maastricht en de binnenstad van Roermond. Momenteel wordt een nieuwe versie van de iPhone-app ontwikkeld, waarin de winkelgebieden een nog prominentere plaats krijgen. Tevens kunnen de elfduizend aangesloten winkels via de nieuwe versie van de app iBeacon-berichten naar alle gebruikers versturen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!