VEDIS Retail Scriptieprijs naar onderzoek over leegstand

Kallaya van Kessel van de Avans Hogeschool Den Bosch is uitgeroepen tot winnaar van de VEDIS Retail Scriptieprijs 2014. De studente ontvangt drieduizend euro voor haar scriptie ‘Voorstraat: De Weg naar een nieuwe toekomst!’, waarin ze het thema leegstand heeft geanalyseerd.

De prijs is uitgereikt tijdens het jaarlijkse event Retailpoort. Van Kessel heeft leegstand volgens een vakjury op originele en ondernemende wijze geanalyseerd. “Ze onderbouwt met kwalitatief en kwantitatief onderzoek onder alle stakeholders duidelijk hoe de aantrekkelijkheid van een winkel- en leefgebied kan worden vergroot.” De scriptie geeft volgens de jury tevens praktische aanbevelingen, terwijl de methode eenvoudig kan worden toegepast op verschillende winkelgebieden.

VEDIS kent de prijs toe in een samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit en NIMA. De juryvoorzitter is ceo Jan Brouwer van PLUS Retail, tevens bestuurslid van het detailhandelsplatform. Vorig jaar werd de prijs uitgereikt aan Marijn Groenendijk en Chris Ockers van de Nyenrode Business Universiteit voor hun scriptie 'Bringing the store to the people'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!