TEDi ook naar Emmen en Venlo

De Duitse discountketen TEDi opent binnenkort winkels in zowel Emmen als Venlo. In Emmen vestigt de snelgroeiende retailer zich in een voormalige winkel van de failliete modeketen Henk.nl, terwijl de winkel in Venlo voorheen bezet was door Schoenenreus.

TEDi is sinds maart vorig jaar in ons land actief en heeft sindsdien veertien filialen geopend. De discountformule houdt de mogelijkheden op A-locaties en in grote winkelcentra scherp in de gaten, zo liet een woordvoerder onlangs nog weten aan RetailNews. De groei van het winkelbestand is echter geen doel op zich voor de winkelketen “Niet de snelheid, maar de kwaliteit van de expansie staat voorop”, aldus de zegsman.

De winkel in Emmen beschikt over 353 vierkante meter, een paar vierkante meter meer dan in Venlo.

KiK behoort met TEDi tot de Tengelmann Group, een van de grootste familiebedrijven van Duitsland. De twee formules openen graag hun deuren dicht bij elkaar, zodat de winkels van elkaars klantenstromen kunnen profiteren. KiK opende in een jaar tijd zes vestigingen in Nederland. In het decembernummer van RetailTrends wordt dieper ingegaan op de uitbreiding van Duitse spelers in Nederland. "Ze zijn zo groot geworden omdat ze grote volumes in een hoge omloopsnelheid kunnen omzetten", aldus retailkenner Frank Quix. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!