Genomineerden New Retail Champions 2014 bekend

HelloFresh, Bilder & de Clercq, De Schoenenfabriek, ReShare en Bakhuys Amsterdam zijn genomineerd voor de titel New Retail Champion 2014 van detailhandelsplatform VEDIS. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van VEDIS op 16 december kunnen de aanwezigen op hun favoriet stemmen, waarna VEDIS-voorzitter Peter Verveen de prijs zal overhandigen. De winnaar ontvangt een tablet van Toshiba, vijf dagen consultancy-uren van Capgemini en een consumentencampagne ontwikkeld door bureau XXS Amsterdam.

Voorafgaand aan de stemronde gaat een drietal sprekers in op het centrale thema ‘innovatie’. Andy Park van Toshiba Global Commerce Solutions en Kees Jacobs van Capgemini consumer products and retail gaan in op respectievelijk omnichannel retailen en het belang van innovatie in retail. Strategypartner José Evers van bureau XXS uit Amsterdam belicht vervolgens innovaties in retailcommunicatie.

Locatie voor de eindejaarsbijeenkomst is het congrescentrum van Capgemini, Papendorpseweg 100 te Utrecht. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!