JeansOnline, Bulls&Birds en Label54 failliet

De webwinkels Bulls&Birds, JeansOnline en Label54 van de FifthFloorFashionGroup zijn dinsdag failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Dat blijkt uit Het Centraal Insolventieregister en wordt bevestigd door het advocatenkantoor van curator Karst Folkes.

FifthFloorFashionGroup is onderdeel van investeringsmaatschapij Axivate Capital, dat in juni Neckermann.com al failliet zag gaan. Bulls&Birds werd zo’n twee jaar terug door het concern zelf geïntroduceerd, waarna in maart dit jaar een fusie volgde met JeansOnline en Label54. Samen wilden de webwinkels aan ‘de top van de Nederlandse fashion e-commercemarkt’ komen.

JeansOnline werd al in 2005 opgericht en kreeg de nodige aandacht met zijn laagste prijsgarantie en sameday-deliveryservice. Bij de laatste bezorgdienst komt de koerier een kwartier na levering terug om de producten eventueel mee terug te nemen. De webshop Label54 werd in 2012 aan JeansOnline toegevoegd.

De drie webwinkels zijn ondanks het bankroet nog altijd online. De oorzaak en gevolgen van het faillissement zijn nog onduidelijk. Zowel de curator als Axivate Capital is niet bereikbaar voor commentaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!