Vier gegadigden voor Bulls&Birds, JeansOnline en Label54

De failliet verklaarde webwinkels Bulls&Birds, JeansOnline en Label54 staan mogelijk voor een doorstart. Curator Karst Folkes voert met vier partijen gesprekken over een overname, meldt Twinkle.

Circa twintig partijen hadden zich na het faillissement gemeld bij de curator. De vier overgebleven belangstellenden hebben volgens hem ‘interesse in alles’. “Als curator probeer je natuurlijk een partij te vinden die alle activa wil overnemen en zoveel mogelijk mensen aan het werk houdt.”

De webwinkels van de FifthFloorFashionGroup werden vlak voor Kerst failliet verklaard. “De huisbankier had de financiering opgezegd, waarna er eigenlijk geen andere keus meer was”, aldus Folkes. De websites zijn nog steeds in de lucht, maar bezoekers kunnen geen bestellingen plaatsen.

FifthFloorFashionGroup is onderdeel van investeringsmaatschappij Axicate Capital, dat eerder al Neckermann.com failliet zag gaan. De investeerder dingt volgens Folkes niet mee in het biedproces. De curator streeft ernaar om deze week duidelijkheid te kunnen geven over een doorstart.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!