Grootste huurders gaan door in The Wall

Media Markt heeft zijn huurcontract voor de voormalige Saturn-vestiging in winkelcentrum The Wall verlengd. Het contract van de elektronicaketen voor de ruimte van circa 5500 vierkante meter loopt daarmee tot en met 2022.

Het winkelcentrum opende in 2009 zijn deuren, maar kampte met achterblijvende bezoekersaantallen en onverhuurde winkelruimte. Dat Media Markt zijn huurcontract verlengt is volgens centermanager Johan Spin een belangrijk signaal. Hij ziet het als een bevestiging van de nieuwe strategie van The Wall om zich te positioneren als centrum voor doelgerichte aankopen.

Eerder verlengden woon- en lifestyleformule WooN en Topshelf al hun huurtermijnen. De laatstgenoemde sportketen is volgens projectdirecteur Wilfred van der Neut met Media Markt de grootste huurder in het winkelcentrum langs de A2 bij Utrecht.

In het pand van Media Markt was tot september vorig jaar een filiaal van zusterformule Saturn gevestigd. Media Markt-Saturn Holding kondigde vorig jaar aan de merknaam Saturn volledig te schrappen in ons land. De Saturn-formule was onvoldoendeonderscheidend ten opzichte van Media Markt. Eerder verdween het merk al in onder meer Turkije, Rusland en België.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!