Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Commercieel manager bij Create2Fit
Create2Fit exploiteert verschillende specialistische internetwinkels, waaronder plasma-discounter.nl, koffiediscounter.nl, barbecueshop.nl, sneeuwkettingen.com en wasmachine.nl. Wij bieden je de kans om in dynamische offline en online retailomgeving aan de slag te gaan als commercieel manager. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en de verkoop; dus voor zowel omzet als winst.

Naarden, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacemanager bij AkzoNobel

AkzoNobel zoekt een specialist in schapbeheer, die strategisch space management ontwikkelt in overleg met grote retailers.Je zorgt voor een betere afstemming van market research en real time salesdata voor strategisch space management met korte doorlooptijden en intelligent distributiebeheer.

Arnhem, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Junior) retailmanager bij Runnersworld
Als (junior) retailmanager ben je de belangrijkste schakel tussen het hoofdkantoor en de ondernemers. Je volgt de ontwikkelingen van de kritische succesfactoren per winkel, analyseert en rapporteert deze naar de organisatie. Je bent in staat om de ondernemers te adviseren op strategisch, bedrijfseconomisch en operationeel winkelniveau zonder daarbij het beleid van de formule uit het oog te verliezen.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!