Rosada Fashion Outlet groeit met dubbele cijfers

Rosada Fashion Outlet heeft zijn omzet in 2014 met veertien procent zien stijgen ten opzichte van een jaar eerder. Het Roosendaalse koopjescentrum telde tien procent meer bezoekers en zag ook de gemiddelde uitgaven per bezoeker stijgen. Hoeveel omzet en winst Rosada over 2014 heeft geboekt maakt het bedrijf niet bekend.

Rosada maakte vorig jaar bekend flink te gaan uitbreiden. De voorbereidingen van deze zogenoemde tweede fase zijn inmiddels in volle gang. Het outletcenter wordt met meer dan de helft van het huidige verkoopoppervlakte vergroot en biedt straks ruimte aan 45 extra winkels.

Het huidige terrein is meer dan vijftienduizend vierkante meter en telt tachtig winkelpanden. Daarvan zijn er 77 momenteel bezet door spelers als Esprit, Suitsupply, Jeans Centre en Desigual. De vraag voor de uitbreiding komt volgens Rosada zowel vanuit merken als vanuit de regionale economie.

Rosada wordt sinds vijf jaar beheerd door Stable, dat ook een rol speelt bij de ontwikkeling van andere outletcentra in ons land. Zo wil de projectontwikkelaar in 2018 een outlet openen in Zevenaar.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends