Hanro opent eerste Nederlandse winkel

De luxe ondermoderetailer Hanro heeft vorige week zijn eerste monobrandstore in ons land geopend. De vestiging van amper dertig vierkante meter bevindt zich in de Vijzelstraat in Amsterdam.

Het Zwitserse lingerie- en nachtmodemerk is al bijna dertig jaar actief in ons land, onder meer via een samenwerking met de Bijenkorf. De winkel in Amsterdam wordt gerund door René Mulder Agenturen, dat al die tijd de agent voor het merk in Nederland is geweest. “Deze eerste winkel in Nederland is een schitterende kans om het merk Hanro nog zichtbaarder te maken in de alsmaar groeiende markt”, zegt Hanro-directeur Stephan Hohmann.

Hanro beschikt nu over acht eigen vestigingen. De andere winkels bevinden zich in New York, Londen, Beijing, Rome, München, Wenen en Graz.

Reacties

Laatste nieuws
Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.


RetailTrends