VanHaren gaat over de grens leveren

VanHaren start komende maand met de dienst ‘bestellen & ophalen’ en met bezorging in België. Dat heeft de retailer woensdag laten weten bij de bekendmaking van de jaarcijfers.

VanHaren laat zijn medewerkers sinds vorig jaar schoenen bestellen voor klanten, die gratis thuis worden afgeleverd. De reserveerfunctie is hier een aanvulling op, laat ceo Krein Bons weten. “Onze klanten bestellen in de online shop de schoenen en kunnen deze in de winkel ophalen.” De klant kan de schoenen dan nog in de winkel passen.

De retailer focust zich dit jaar ‘op het naadloos bewegen tussen de diverse shoppingswerelden’, laat hij verder weten. “Voor onze klanten is het belangrijk, dat ze op ieder moment tussen online en offline kunnen switchen en via alle mogelijke kanalen met ons in contact kunnen komen.”

Verder gaat vanHaren voor het eerst in zijn geschiedenis vanaf komende maand grensoverschrijdend leveren. Klanten uit België kunnen hun online bestellingen bij de Nederlandse retailer thuis laten bezorgen. “Dat is onze reactie op de grote vraag vanuit de grensregio”, aldus Bons.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!