Replay opent winkel in 9 Straatjes

Replay Jeans heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor een winkel in de 9 Straatjes. Hiermee krijgt de jeansretailer de beschikking over een winkel met een verkoopvloeroppervlakte van 160 vierkante meter en 25 vierkante meter aan secundaire ruimte. 

De keuze voor het pand aan de 9 Straatjes is het gevolg van de koers die eigenaar Fashion Box in 2010 inzette. Onderdeel daarvan was het aanscherpen van de distributiestrategie en het openen van flagshipstores in onder meer Milaan, Parijs en Barcelona. Kleinere winkels sloten hun deuren, waaronder alle winkels in Nederland.

Alleen de vestiging in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam en de franchisevestiging op de Rotterdamse Meent bleven geopend. In december vorig jaar sloot de winkel op de Leidsestraat. Daarnaast wordt de shop-in-shop in de Bijenkorf verkocht. Replay Jeans wil wereldwijd alleen nog winkels op A1-locaties in wereldsteden openen.

In het pand aan de Wolvenstraat in de 9 Straatjes zit nu conceptstore Spoiled, dat na acht jaar naar een andere plek verhuist. Het is nog niet bekend waar deze fashionretailer neerstrijkt.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends