Suitsupply opent winkels in Bloomingdale’s

De Nederlandse modeketen Suitsupply opent shop-in-shops in de Amerikaanse warenhuisketen Bloomingdale’s. De winkels in New York en Los Angeles worden nog deze lente geopend, meldt Women’s Wear Daily.

Suitsupply is momenteel met twaalf vestigingen actief in de Verenigde Staten, waaronder een shop-in-shop in het luxe warenhuis Stanley Korshak in Dallas. De retailer was eigenlijk niet op zoek naar meer locaties voor shop-in-shops, zegt ceo Fokke de Jong. Bloomingdale’s is volgens hem echter de juiste partner, omdat de twee spelers dezelfde dynamiek hebben. “We denken dat shop-in-shops in sommige markten waarde kan toevoegen aan onze distributie.”

De shop-in-shops krijgen een oppervlakte van zo’n 120 vierkante meter. Bloomingdale’s verwacht dat de Nederlandse mannenmodeketen op termijn meer winkels in zijn warenhuizen opent, laat topman David Fisher weten.

Suitsupply heeft de komende tijd ook openingen gepland in Miami, Greenwich, Los Angeles en San Francisco. Daarnaast wordt binnenkort de allereerste Amerikaanse flagshipstore van zo’n 550 vierkante meter geopend in Dallas.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!